Ladies night - Hvile nå

Søndag 21. april ønskes du hjertelig velkommen til vårens Ladies night, med overskrift «Hvile nå». Vi får besøk av Stine Karin Sæle, som vil gi oss vakre toner og fortellinger til ettertanke. Kanskje får vi noen nye perspektiver på hva som ligger i å hvile. 

Det blir selvsagt velkomstdrikke, stettefat med godsaker og gode samtaler rundt bordene. Dørene åpner kl. 18.00. Inngang: 150,- (betales/vippses i døra). 

Velkommen til en unik musikalsk kveld med senkede skuldre, ærlighet og hjertevarme.  

I løpet av sine trettiseks år på kloden har Stine Karin rukket litt av hvert. I lange perioder var hun et utpreget JA-menneske med alt for full kalender. Hun har møtt veggen to ganger, og dermed lært seg å hvile på den harde måten. Erfaringene har gitt grobunn for både sanger, dikt og fortellinger, som hun nå deler i konsertfortellingen “Hvile nå”. Det handler om travelhet, utmattelse, tålmodighet, kreativitet, tro, glede og massevis av håp.

Stine Karin Sæle er låtskriver, sanger/musiker og sosionom som for tiden jobber frilans med musikk og formidling. Med seg denne kvelden har hun også musiker Vibeke Bjørndal Midttun.

Musikken til Stine Karin finner du der du lytter til musikk. Søk: Stine Karin Sæle / Firklang 

Instagram: https://www.instagram.com/stinekarinsaele

Facebook: https://www.facebook.com/kreativestine

Powered by Cornerstone