En sommhilsen

Det nærmer seg feriemodus for mange av oss, - om du ikke allerede er i gang. 

Vi slår om takten og går ut av de faste rutinene. Vi gleder oss til å nyte gode sommerdager, slappe av og ha fellesskap med venner og familie. Vi kan kjenne at det er godt å fokusere på noe annet enn hverdagslige sysler. 

 

Samtidig vet vi det er lurt å holde fast på gode rutiner. Les et bibelvers, lytt til god lovsang og sett av tid i Guds nærvær i sommerukene også. Jeg vet at Gud har noe akkurat for deg i disse sommerdagene, og han gleder seg til fellesskap med deg. 

I Salmenes bok 5.12-13 skriver David: «Men alle som søker trygghet hos Deg skal glede seg. Alltid skal de juble av glede, for Du passer på dem. De som elsker Deg og Ditt navn, skal glede seg i Deg. For Du, Herre, vil velsigne dem. Som et beskyttende skjold vil du holde rundt dem med Din nåde.»  

Må det være en bønn over hver og en av oss. Om livet oppleves lett eller det er tungt og krevende. Han er der for deg, hele tiden, og han holder rundt deg – med sin nåde! Det er godt å minne hverandre på akkurat dette. 

 

Året 2024 har så langt vært utrolig spennende i Pinsekirken HÅP. Vi gleder oss over at så mange finner veien til gudstjenestene, og ikke minst å møte nye ansikter søndag etter søndag. Vårt ønske og bønn er at hver og en som kommer trives, kjenner seg sett, og ønsker å være en del av fellesskapet vårt. 

I juni hadde Pinsekirken konfirmasjon i Ål kulturhus for 6 flotte ungdommer. Det ble en nydelig gudstjeneste for konfirmantene og familiene/vennene deres, og en flott ramme og avslutning på konfirmasjonstida. Med seg i ryggsekken har konfirmantene fått gode råd og ulike verktøy for å holde fast i troen videre. Vi ønsker ungdommene våre lykke til på veien og ber om Guds velsignelse og fred over dagene som ligger foran. 

Om du ikke har ferieplanene helt klare vil jeg oppmuntre deg til å få med deg sommerstevnet på Hedmarktoppen, eller andre kristne sommerstevner.  Det vil være til inspirasjon, påfyll og oppmuntring. 

Og husk: Pinsekirken HÅP inviterer til grill og bibel-samlinger fram til midten av august – se møteplan og sted for disse samlingene. 

Da står det igjen å ønske GOD SOMMER TIL HVER OG EN! Og så sees vi igjen til gudstjeneste på HÅP 18.august. 

Sommerhilsen fra Borghild Ulshagen

 

 

 

Powered by Cornerstone